Denne whisky ser man næsten udelukkende fra uafhængige aftappere, og denne single cask har sluttet modning på et Sauternes fad, (en sød fransk dessertvin) og der er aftappet 267 flasker ved fadstyrke. Vi er virkelig kommet langt ind i det skotske højland.
Destilleret marts 1994 – aftappet 2024 fra et refill barrel med i alt 173 flasker. Aftappet for at fejre lanceringen af Ardnahoe single malt whisky. Tasting notes: Soft and complex, opens up into apple and pear crumble with vanilla custard, sultanas and a drizzle of honey.
Destilleret marts 1994 – aftappet maj 2023 fra et refill barrel med i alt 181 flasker. Glen Grant er grundlagt i 1840 af brødrene James og John Grant, og er i dag ejet af Campari Group. Glen Grant har også en stor viktoriansk park grundlagt i 1880’erne (The Major’s Garden),
Destilleret 2008 – aftappet 2024 fra et Oloroso hogshead med i alt 318 flasker. Whiskyen har fået en finish på dette Oloroso sherry fad i 14 måneder. Taste: Sherry, milk chocolate, orange sherbet and pineapple sweets.
Destilleret 4. april 2013 – aftappet 3. oktober 2023 fra følgende 2 fade: Super Port Douro River barrique no. 802485 og 2nd fill Ruby Port barrique no. 802030 med i alt 681 flasker. Taste: Red berry compote, spiced bisquits, cloves cinnamon, Turkish Delight and black forest gateau.
Destilleret 6. december 2012 – aftappet 5. april 2023 fra et Banyuls cask no. 807700 med i alt 295 flasker. Banyuls er en fransk dessertvin fra området omkring den spanske grænse. Tasting notes: Dark chocolate, figs and strawberry, hazelnut.
Batch 11 af den populære cask strength serie. Nose: Rich mocha, heather honey and cinnamon pancakes, with caramelised brown sugar, pears and gingersnaps. Taste: Dark chocolate, toasted honeycomb and molasses, followed by rich plums, hazelnuts, ginger and red berries.
Limited Release PX and Oloroso casks, Virgin Oak barrels & Rioja wine barriques Nose: Bursting with ripe red berries, hazelnuts and heather honey, with hint of orchard fruits, cinnamon spice and gingersnaps. Taste: Lashings of dark chocolate, honeycomb and caramelised demerara sugar, followed by notes of treacle, mocha and ginger,
Whisky-legenden Billy Walker, der har 52 års erfaring i whisky-industrien, er kendt for sin evne til at finde og håndtere usædvanlige kvalitetsfade fra hele verden. Den nye 17-årige whisky, er modnet i sjældne Mizunara-egetræsfade, kombineret med whisky fra Oloroso Sherry puncheons og hogsheads. Mizunara er et meget sjældent japansk egetræ,
Denne whisky er destilleret den 19. april 2006 og aftappet i august 2022 fra et Oloroso sherry puncheon no. 1408. Der er aftappet i alt 699 flasker ved fuld fadstyrke. Aftappet udelukkende til Europa som batch 5. Taste: Bursting with molasses, brown sugar and orange marmalade, with ginger, vanilla and
DU SKAL VÆRE OVER 18 ÅR FOR AT BRUGE DENNE SIDE.
Denne webside bruger cookies til at forbedre oplevelsen for besøgende. Cookie indstillingerLæs mereACCEPTER
Privatlivs- & cookiepolitik
Cookie oversigt
Dette websted bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem webstedet. Ud af disse cookies gemmes de cookies, der er kategoriseret efter behov, i din browser, da de er vigtige for, at websitetens grundlæggende funktioner fungerer. Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger dette websted. Disse cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har også muligheden for at fravælge disse cookies. Men at fravælge nogle af disse cookies kan have en indvirkning på din browseroplevelse.
Nødvendige cookies er absolut vigtige for, at webstedet fungerer korrekt. Denne kategori inkluderer kun cookies, der sikrer grundlæggende funktionaliteter og sikkerhedsfunktioner på webstedet. Disse cookies gemmer ingen personlige oplysninger.
Er du over 18 år gammel?Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Vi kan kontaktes på +45 52343464 og whisky@lgwhisky.dk alle hverdage fra kl. 8-16. Ved mailhenvendelser bestræber vi os på at svare hurtigst muligt og senest indenfor 3 hverdage. Luk