IMPERIAL

Viser et enkelt resultat

Sorter efter:

Destilleriet Imperial, der lå i Speyside-regionen i Skotland, blev grundlagt i 1897. Engang var det et af de mange destillerier, der bidrog til Skotlands blomstrende whiskyindustri. Imidlertid har dets historie været præget af udfordringer, herunder perioder med lukning og genåbning.

Ejerforholdene for Imperial destilleriet har også været omskiftelige gennem årene. Men det blev senest ejet af Pernod Ricard, et multinationalt spiritusselskab. Desværre blev destilleriet lukket i 1998, og det er ikke længere i drift.

Geografisk set var Imperial destilleriet beliggende i den maleriske Speyside-region, omgivet af grønne bakker og klare vandløb, der er karakteristiske for regionen. Selvom destilleriet ikke længere er åbent, er der stadig mange turistattraktioner i nærheden. Det gælder fx andre berømte destillerier som Glenfiddich og Macallan samt historiske seværdigheder som Speyside Way vandrestien.

Imperial destilleriet producerede en række forskellige single malt whiskyer igennem sin levetid, men deres udgivelser er nu sjældne og samlerobjekter for whiskyentusiaster. En interessant kendsgerning er, at et helt nyt destilleri, Dalmunach, blev opført på stedet, hvor det tidligere Imperial destilleri lå. Det slog officielt dørene op i 2015, etableret af Chivas Brothers, en del af Pernod Ricard-gruppen. Dalmunach repræsenterer en ny æra for whiskyproduktion i området.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING