TILBEHØR

Forside/TILBEHØR

Viser alle 10 resultater

Sorter efter:

Tilbehør

Hos LG Whisky findes en række tilbehør som glas til smagning af spiritus. Desuden har vi forskellige bøger om whisky og lignende, som kan hjælpe dig med fordybelsen i denne vidunderlige verden. Skal dit sortiment af smageglas opgraderes? Vil du være klogere på eksempelvis whisky? Eller mangler du den perfekte gave til entusiasten? I så fald er du landet det rette sted!

Rom-, cognac- og whiskyglas optimerer oplevelsen

Typen af glas har betydning for oplevelsen, når der smages på produkter af høj kvalitet, hvor de forskellige noter virkelig ønskes at træde i kræft. Sanserne skal aktiveres. Her kan smageglas af forskellige art spille en stor rolle. Hos LG Whisky har vi forskellige typer af smageglas. De giver den absolut bedste oplevelse, når det kommer til smagning af whisky, cognac, rom eller andet.

I vores sortiment findes flere forskellige typer af glas. De er enkeltvis skabt ud fra ønsket om at give den bedste oplevelse. Er du i tvivl om valget? Så får du herunder en kort præsentation af de tre top-valg.

Glencaim whiskyglas tager smagningen af whisky til næste niveau. Glasset er skabt til smagning af whisky og har vundet priser på baggrund af selvsamme. Med dette glas har du altså det oplagte tilbehør, når en ny whisky skal smages. Glasset har en flot æstetik. Det er ligeledes skabt til at fremhæve smagsnoter i særligt whisky, men også i andre typer af spiritus. 

Dramglas kan benyttes til både whisky, rom og cognac. Vores dramglas er rustikke og simple i stilen, hvorfor de vil gå perfekt til de fleste bordanretninger, hvis ikke de benyttes enkeltstående. Dramglasset er tulipanformet, hvilket betyder at spiritussen i bunden har mere plads, men at toppen snævrer ind, hvilket gør det lettere at opfange duft og noter i forbindelse med smagningen. Ligeledes er der en mindre stilk, så glassets indhold kan opvarmes via hånden. Vi sælger både dramglas stykvis, men ligeledes dramglas pakker med 6 stk.

Tulipan cognacglas er større end vores dramglas og bruges primært til cognac. De kan dog også bruges til både whisky eller rom, hvis det kun ønskes at købe en glastype. Der kan være en smule mere i glasset, ligesom stilken er større og gør glasset nemt at have i hånden, når indholdet skal varmes op. Ligesom med dramglasset så har glasset formen af en tulipan, hvor toppen indsnævrer for bedre at holde på indtryk og aroma.

Diverse bøger om whisky – alt du bør vide

Er det din viden om whisky som skal udbygges, så kan vi også være behjælpelige her! Vil du vide mere om udviklingen i whiskyindustrien, produktioner og meget mere, så finder du “Malt Whisky Yearbook” i vores sortiment af whiskybøger.

Herudover har vi forskellige emnespecifikke bøger om whisky, hvor vi særligt kan anbefale “Irsk whiskey – Bogen om Irsk whiskey af Peter kjær”, hvis du er til whisky fra Irland. Er du mere til whisky fra Skotland, så kan “Skotsk whisky – Uden farve, uden filter” i stedet være en oplagt købs- eller gavekandidat.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING