KILCHOMAN

Viser alle 2 resultater

Sorter efter:

Kilchoman destilleriet, en af ​​Islays mindre kendte perler, er beliggende på den vestlige kyst af øen. Det har hurtigt etableret sig som et respekteret navn inden for skotsk whiskyproduktion.

Ejerforholdene for Kilchoman destilleriet er ret unikke i whiskyverdenen. Det er et uafhængigt familiedrevet destilleri, der blev grundlagt i 2005 af Anthony Wills og hans familie. Dette omgærder destilleriet med en særlig følelse af engagement og lidenskab for godt håndværk.

Kilchoman destilleriet ligger på en af ​​de smukkeste øer i Skotland, Islay. Øen er kendt for sine dramatiske landskaber, gyldne strande og utrolige udsigter over Atlanterhavet. Dette skaber en inspirerende ramme for destilleriets arbejde.

Nogle af turistattraktionerne i nærheden inkluderer de berømte Islay-destillerier som Ardbeg, Lagavulin og Laphroaig. Så der er rig lejlighed til, at besøgende kan udforske øens rige whiskyhistorie og smage på nogle af de bedste whiskyer i verden.

Kilchoman whiskyen er kendt for sin ungdommelige friskhed og robuste karakter. Med røg, citrus og kornnoter, der kendetegner destilleriets signaturstil.

Et interessant fact om Kilchoman destilleriet er, at det er et af ​​de få destillerier på Islay, der producerer single farm single malt whisky. Dette betyder, at en stor del af kornet, der bruges til at lave deres whisky, dyrkes lokalt på øen. Dette giver dem større kontrol over produktionsprocessen og en unik smagsprofil.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING