WALES

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.

Whisky fra Wales


Whisky fra Wales, eller walisisk whisky, kan kobles direkte sammen med destilleriet Penderyn. Penderyn Distillery er nemlig det eneste walisiske destilleri, som producerer whisky. Det er placeret i byen med samme navn, nemlig Penderyn. Produktionen af whisky sker i et begrænset oplag, og størstedelen af lagringen finder sted i egen kælder. Destilleriet er lokaliseret nær foden af bjergkæden Brecon Beacons.

Netop Penderyn har lavet en række forskellige whiskyer og producerer ligeledes både gin og vodka. Her på siden finder du vores udvalg af whisky fra Wales. Det kan være et spændende alternativ til eksempelvis skotsk whisky.

Walisisk whisky

Med direkte landegrænse mod England i øst og en kystlinje mod Irland i vest er Wales ikke placeret langt fra andre lande med lange whiskytraditioner. Bevæger vi os en smule længere mod nord, så finder vi da også whiskyens fædreland, Skotland.

Det sagt, så er udbredelsen og mængden af destillerier i Wales ikke særlig stor. Modsat de omkringliggende lande. Vi finder kun ét destilleri i Wales. Det er grundlagt i 2004. Før denne periode skal vi helt tilbage til det 19. århundrede for at finde samme type af kommerciel whiskyproduktion i Wales.

Køb whisky fra Wales hos LG Whisky

LG Whisky er drevet med udgangspunkt i en mangeårig passion for whisky. Mange års interesse, rejser rundt om i verden og utallige smagninger har gjort, at vi i dag dag har et nøje udvalgt sortiment i vores webshop. Her finder du især whisky fra Skotland, men også mindre kendte lande som eksempelvis Wales – eller dansk whisky, hvis det skal være lokalt!

Vi står gerne til rådighed for rådgivning ved eventuelt tvivl, uanset niveau eller budget. vi ønsker nemlig, at du får den helt rette smagsoplevelse – eller gave til en, du holder af. Har du spørgsmål? Skriv gerne en mail til whisky@lgwhisky.dk, eller giv os et kald på 52 34 34 64.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING