WALES

Viser alle 3 resultater

Sorter efter:

Whisky fra Wales

Whisky fra Wales, eller Walisisk whisky, kan kobles direkte sammen med destilleriet Penderyn. Netop Penderyn Distillery er det eneste Walisiske destilleri som producerer whisky, og er placeret i byen med samme navn, nemlig Penderyn. Hele destilleriet og produktionen af whisky sker i et begrænset oplag, med størstedelen af lagringen i egen kælder. Hele destilleriet er lokaliseret nær foden af bjergkæden Brecon Beacons.

Netop Penderyn har lavet en række forskellige whiskyer og producerer ligeledes både gin og vodka. Her på siden finder du vores udvalg af whisky fra Wales, som kan være et spændende alternativ til eksempelvis skotsk whisky.

Walisisk whisky

Med direkte landegrænse mod England i øst og en kystlinje mod Irland i vest, er Wales ikke placeret langt fra andre lande med mangeårige whiskytraditioner. Bevæger vi os en smule længere mod nord, så finder vi da også whiskyens fædreland, Skotland.

Med det sagt, så er udbredelsen og mængden af destillerier i Wales ej særlig stor, til forskel fra de omkringliggende lande. Vi finder kun et destillery, som endda er grundlagt i 2004. Før denne periode, skal vi helt tilbage til det 19. århundrede, for at finde samme type af kommerciel whiskyproduktion i Wales.

Køb whisky fra Wales hos LGwhisky

LG Whisky er drevet med udgangspunkt i en mangeårig passion for whisky. Mange års interesse, rejser rundt om i verden og utallige smagninger har gjort, at vi i dag dag har en nøje udvalgt sortiment i vores webshop. I vores sortiment findes særligt whisky fra Skotland, men også mindre kendte lande som eksempelvis Wales – eller dansk whisky hvis det skal være lokalt!

Vi står gerne til rådighed for rådgivning ved eventuelt tvivl, uanset niveau eller budget, så du kan få den helt rette smagsoplevelse – eller gave til en du holder af. Har du spørgsmål? Skriv gerne en mail til whisky@lgwhisky.dk eller giv os et kald på 52 34 34 64

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING