BRAEVAL

Viser et enkelt resultat

Sorter efter:

Braeval Destillery er et destilleri, der fremstiller skotsk whisky i Chapeltown, Banffshire, Skotland.

Det skotske destilleri blev etableret i 1973 under navnet ‘Braes of Glenlivet’. Ejeren er i dag Chivas Brothers. Destilleriets navn blev på et tidspunkt ændret. Dette skyldes, at man ønskede at undgå, at brandet blev forvekslet med en single malt, der ikke har noget med firmaet at gøre.

Braeval Destillery ligger i hjertet af regionen Speyside og er kendt for dets særlige vægtning mellem tradition og fornyelse. Stedet kreerer en vifte af spændende single malt whiskyer, der er kendt for deres komplekse nuancer i smagen. Så hvordan smager Braeval Single Malt egentlig? Generelt er den kendetegnet ved honningsødme parret med en fin krydrethed.

For at være helt sikker på, at hver eneste dråbe af destilleriets whisky er præcis, som man ønsker den, så overvåger stedets destillatører konstant destilleringsprocessen.

Er du vild med whisky, kan vi varmt anbefale dig, at du undersøger whisky fra dette destilleri nærmere. Har du spørgsmål og/ eller brug for gode råd og vejledning i at finde den helt rette whisky? Så kontakt os gerne!

Fun fact: Braeval ligger i en højde af 355 meter og er i øjeblikket det højest beliggende destilleri i Skotland.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING