Viser alle 2 resultater

Sorter efter:

Jura destilleriet er beliggende på øen Isle of Jura i det vestlige Skotland. Som du måske ved, blev det grundlagt i 1810. Det har således en lang historie og dyb erfaring med produktion af førsteklasses single malt whisky.

Ejerforholdene for destilleriet har været omskiftelige gennem årene. Men det er i øjeblikket ejet af Whyte & Mackay, et veletableret whiskyselskab med base i Skotland.

Geografisk set ligger destilleriet på en ø præget af dramatiske landskaber og et rigt dyreliv. Dette skaber en unik atmosfære for destillationen af deres whisky.

Turistattraktionerne i nærheden af destilleriet inkluderer øens imponerende natur, der indbyder til vandreture og udendørs aktiviteter. Derudover det historiske Jura distillery Visitor Centre, hvor besøgende kan lære en masse om destilleriets håndværk og historie.

Jura whiskyen er kendt for sin glatte og delikate smagprofil, med noter af honning, krydderier og røg, der afspejler øens unikke terroir.

En sjov kendsgerning om Jura destilleriet er, at det har to sæt pot stills, der bruges til at destillere deres whisky. Dette giver dem større fleksibilitet og mulighed for at eksperimentere med forskellige destillationsmetoder.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING