LAPHROAIG

Viser alle 3 resultater

Sorter efter:

Laphroaig er et af de mest ikoniske destillerier på øen Islay i Skotland. Det har en lang og fascinerende historie, der går tilbage til 1815. Navnet ‘Laphroaig’ stammer fra det gamle skotske sprog og betyder “smukt beliggende hul ved den brede bugt”.

Ejerforholdene for destilleriet har naturligvis ændret sig gennem årene. Men det er i øjeblikket ejet af Beam Suntory, der er et globalt drikkevareselskab. Destilleriet er beliggende ved bredden af ​​det smukke Loch Laphroaig, omgivet af det barske, men betagende landskab på Islay.

Turistattraktionerne i nærheden af destilleriet inkluderer andre berømte Islay-destillerier. Her kan besøgende udforske øens rige whiskyhistorie og smage på nogle af verdens bedste whiskyer. Og så er øen et spektakulært skue i sig selv!

Laphroaig’s whisky er kendt for sin karakteristiske røgede smag, der stammer fra den tørv, der bruges til tørring af byggen under maltningen. Destilleriets whiskyer har også komplekse noter af tang, salt og citrus, der afspejler deres maritime omgivelser.

Vil du vide mere om destilleriet? Så besøg deres website via linket her. De har mange sjove features, fx personaliserede gaveflasker med indgravering og spændende communities med fx masterclasses.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING