Denne skotske gin er fra området vest for Aberdeen, hvor den er destilleret på et farm destilleri på små kedler. Ingredienserne er indsamlet på farmens område, og ved at scanne QR koden på flasken kan man se geo lokationen på de forskellige ingredienser. Til denne gin er der udover enebær
Denne skotske gin er destilleret på 57,2 grader nordlig breddegrad og holder alkoholstyrken på 57,2%. En dejlig kraftig gin til dig der ønsker lidt mere smag af gin i din coctail.
Denne whisky har lagret på et refill Oloroso sherry hogshead og er aftappet med 306 flasker i alt. Der er en stor blå hummer på etiketten for at symbolisere at denne whisky er et stort friskt bæst fra kysten. Typisk Caol Ila med dejlig røg. Nose: Taking a big buff
Denne Calvados er destilleret i Normandiet og har lagret fuldt ud på et White Port cask. Pays d’auge betyder den er pot destilleret i modsætning til den normale kolonne destillering, hvilket giver en mere fyldig smag. Der er aftappet 360 flasker fra denne single cask ved fuld fadstyrke.
Det er en blanding af whisky der har lagret på Bourbon- og Sherryfade. Den yngste whisky er destilleret 24. marts 2016, fadene er aftappet 22. juli 2024. Denne whisky indeholder dog også væsentligt ældre whisky. Der er en høj andel af malt whisky i denne flaske. Der er aftappet i
Denne whisky fra Glasgow Destilleriet er destilleret 31. oktober 2017 og har modnet i 7 år på et Oloroso Sherry Hogshead indtil aftapnong den 1. november 2024. Der er aftappet i alt 339 flasker. Etiketten er en hyldest til et berømt spillested i Glasgow, the Barrowland Ballroom. Nose – Leather,
Denne whisky ser man næsten udelukkende fra uafhængige aftappere, og denne single cask har sluttet modning på et Sauternes fad, (en sød fransk dessertvin) og der er aftappet 267 flasker ved fadstyrke. Vi er virkelig kommet langt ind i det skotske højland.
Dette er det første brugte Madeira fad der er blevet fyldt på Glen Wyvis, og dette fad blev udvalgt af folkene bag Little Brown Dog. Efter at have smagt på dette specielle fad er vurderingen at Glen Wyvis whisky passer rigtigt godt sammen med Madeira, og det kunne godt blive
Denne whisky har lagret på et ex Bourbon fad og har til sidst ligget 8 måneder på et Armagnac fad og aftappet med 313 flasker. Armagnac er en fransk druebrændevin fra Armagnac regionen mellem Bordeaux og Pyrenæerne og fremstillingen går tilbage til 1400 tallet, 200 år længere tilbage end Cognac.
Destilleret 27. maj 2013 og fyldt på et ex-bourbon fad. Flyttet over på et Pineau des Charentes vin barrique den 28. juli 2023 hvor den har ligget indtil aftapning den 11. juli 2024. Aftappet med i alt 285 flasker. Smagen er frugtig, sød og fyldt med ferskener.
DU SKAL VÆRE OVER 18 ÅR FOR AT BRUGE DENNE SIDE.
Denne webside bruger cookies til at forbedre oplevelsen for besøgende. Cookie indstillingerLæs mereACCEPTER
Privatlivs- & cookiepolitik
Cookie oversigt
Dette websted bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem webstedet. Ud af disse cookies gemmes de cookies, der er kategoriseret efter behov, i din browser, da de er vigtige for, at websitetens grundlæggende funktioner fungerer. Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger dette websted. Disse cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har også muligheden for at fravælge disse cookies. Men at fravælge nogle af disse cookies kan have en indvirkning på din browseroplevelse.
Nødvendige cookies er absolut vigtige for, at webstedet fungerer korrekt. Denne kategori inkluderer kun cookies, der sikrer grundlæggende funktionaliteter og sikkerhedsfunktioner på webstedet. Disse cookies gemmer ingen personlige oplysninger.
Er du over 18 år gammel?Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Vi kan kontaktes på +45 52343464 og whisky@lgwhisky.dk alle hverdage fra kl. 8-16. Ved mailhenvendelser bestræber vi os på at svare hurtigst muligt og senest indenfor 3 hverdage. Luk