Peru

Viser et enkelt resultat

Sorter efter:

Peru, hvis hovedstad hedder Lima, er et land i det vestlige Sydamerika. Landet har grænser til  Ecuador og Colombia i nordlig retning, mod Brasilien i østlig retning, mod Bolivia i sydøstlig retning, mod Chile i sydlig retning og så naturligvis mos Stillehavet i vestlig retning.

Det er ikke bare rommen i Peru, der er værd at besøge landet for. Her er så megen smuk natur og historie at opleve, at landet må betragtes som lidt af et paradis for eventyrere. For eksempel kan du tage på tur i den helt formidable Amazonas regnskov. Du kan også vælge at opleve den storslåede inka-ruin Machu Picchu. Eller hvad med at besøge et af de små, hyggelige, lokale markeder? Eller autentiske landsbyer i Den Hellige Dal? Eller hvad med en tur til den sagnomspundne sø Titicaca, de flotte kondorer i Colca Canyon eller de mystiske Nazca-linjer? Her er masser at opleve!

Er du ikke lige på vej til Peru, kan du få lidt af landets smag på en anden måde – hjemme i sofaen. Nemlig ved at købe dig en flaske rom her i webshoppen hos LG Whisky. For eksempel denne Ron Millionario XO Solera Reserva 40%. Se vores udvalg af rom fra landet – og spørg gerne, hvis du har brug for gode råd eller vejledning.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING