INVERGORDON

Viser alle 4 resultater

Sorter efter:

Invergordon destilleriet, der er beliggende ved Cromarty Firth i det nordlige Skotland, er en nøgleaktør inden for produktionen af grain whisky. Det blev grundlagt i 1959 af Invergordon Distillers Ltd. Senere blev destilleriet erhvervet af Whyte & Mackay Ltd. og er nu en del af den globale spiritusproducent Whyte & Mackay Group.

Destilleriet er strategisk placeret ved kysten, hvilket giver let adgang til skibstransport og importeret korn til destillation.

Besøgende i området kan udforske den charmerende by Invergordon, der er kendt for sin maritime atmosfære og sit maleriske landskab. Andre attraktioner inkluderer det imponerende Dunrobin Castle og områdets dramatiske landskaber.

Destilleriet er specialiseret i produktion af grain whisky, der bruges både til blended whisky og i single grain udgivelser. Deres whiskyer er kendt for deres bløde og delikate smagprofil.

Destilleriet huser en af de største kontinuerlige destillationssøjler i Skotland, der giver mulighed for effektiv og kontinuerlig produktion af grain whisky.

Invergordon destilleriet har en lang historie og spiller en vigtig rolle i Skotlands whiskyindustri, selvom det ofte overses i forhold til de mere berømte destillerier.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING