GLENDULLAN

Viser et enkelt resultat

Sorter efter:

Glendullan Distillery er et single malt whiskydestilleri i Dufftown, Skotland – i Speyside-regionen. Det er ejet af Diageo og blev etableret tilbage i 1897.

Glendullan-destilleriets vandkilde er Conval Hill-kilden.

Produktionen af Glendullan bruges primært til Diageo’s blended whiskyer. Der har dog været et par officielle udgivelser gennem årene. En 12-årig som en del af Flora and Fauna-rækken, der nu desværre er udgået. 2023 Singleton-serien fra Diageo indeholder dog en 12, 15 og 18 år gammel Glendullan.

Dufftown, som destilleriet ligger i, er placeret ved floden Fiddich. Og her findes en hel perlerække af skotske whiskydestillerier. Byen producerer mere maltwhisky end nogen anden by i Skotland og gør krav på påstanden om, at den er “Verdens whiskyhovedstad”. Begrebet er temmelig udbredt i nyheds- og turistmedier og kan således også findes på vejskilte i området.

Det største og bedst kendte af de mange omkringliggende destillerier er Glenfiddich-destilleriet, der destillerer Glenfiddich single malt skotsk whisky. Glenfiddich ejes af William Grant & Sons, Dufftowns største arbejdsgiver.

Byen har et lille whiskyhistorisk museum og et kulturarvscenter.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING