ARRAN (LOCHRANZA)

Forside/WHISKY/DESTILLERIER/ARRAN (LOCHRANZA)

Viser 1–12 af 25 resultater

Sorter efter:

Indlæser

Ingen produkter blev hentet

Arran (med byen Lochranza) er en skotsk ø, der ligger cirka 100 kilometer vest for Glasgow ude i fjorden Firth of Clyde. Isle of Arran – eller blot Arran – kaldes ofte ‘Mini-Skotland’. Årsagen skal søges i det faktum, at øen rummer elementer fra både det nordlige og det sydlige Skotland – hele Skotland. Mod nord er Arran således fyldt med bjerge, og al bebyggelse ligger nede langs kysterne. På øens sydlige del finder du i stedet bløde bakker, landbrug, småbyer og spredt landlig bebyggelse.

En af de ting, du bare MÅ se, hvis du besøger øen, er slottet Brodick Castle. Faktisk findes netop dette slot på skotske pengesedler. I den lille by Lochranza på den nordlige del af øen findes et relativt nyetableret destilleri, nemlig Arran Destillery. Selvom det først blev grundlagt i 1995, har det allerede vundet flere priser både i Skotland og i udlandet for sine produkter.

Gå på opdagelse i vores STORE udvalg af whisky fra Arran i webshoppen her hos LG Whisky. Og kontakt os altid gerne, hvis vi på en eller anden måde kan hjælpe dig med svar på spørgsmål samt give råd og vejledning.

Et eksempel på en whisky fra Arran kunne være denne Arran Malt 10 Y.o. 46%. Vi kan varmt anbefale, at du serverer den til for eksempel krebs, rejer eller hummer. Det er en rigtig god sommerwhisky – let, frugtig og med lidt bid på bagkanten (ikke-røget). Den dufter af sød vanilje, bananer, melon og kakao. Smagsmæssigt er den spændende og kompleks – men den klassiske citrustone, som Arran er så kendt for, kan du altid smage!

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING