INDIEN

Viser alle 10 resultater

Sorter efter:

Indisk Whisky

Indien er næppe det første land tankerne falder på, når vi i Danmark taler whisky. Til trods for dette, så er whisky dog den foretrukne spiritus i netop Indien, hvilket den tidligere engelske kolonisering blandt andet kan være medvirkende i.

I meget produktion af Indisk whisky bruges melasse sirup, hvilket er et bi-produkt fra sukkerrør, som også bruges til produktion af rom. Brugen af melasse sirup betyder at Indisk whisky ikke efter EU-lovgivning kan kaldes for rigtig whisky. Flere destillerier har dog fulgt i hælene på Amrut destilleriet, som var det første indiske destilleri der begyndte at bruge byg, hvorfor de har lavet den første ‘rigtige’ indiske whisky.

Gå på opdagelse i whisky fra hele verden

LG whisky blev etableret i 2011 på baggrund af en dybdegående passion for whisky. Det første destilleri blev besøgt helt tilbage i 1998, og siden da har har netop de personlige besøg og nøje udvælgelse dannet grobund for udvalget af whisky som findes her på hjemmesiden. Vi har naturligvis et bredt sortiment af Skotsk whisky og Irsk whiskey, men også whisky fra andre lande som Danmark, Amerika og altså på denne side Indien.

Leder du efter en unik flaske, eller har du behov for lidt sparring før dit køb? Uanset budget og niveau, så hjælper vi gerne! Tøv ikke med at give os et kald på 52 34 34 64 eller send en mail til whisky@lgwhisky.dk.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING