GLENLOSSIE

Viser alle 4 resultater

Sorter efter:

Destilleriet Glenlossie er beliggende i Speyside-regionen i det nordøstlige Skotland- Det er et ægte juvel blandt Skotlands mange destillerier. Det blev grundlagt i 1876 af John Duff og har en lang historie med produktion af førsteklasses single malt whisky.

Ejerforholdene for Glenlossie har ændret sig gennem årene. I dag er det en del af Diageo, en af verdens førende spiritusproducenter. Trods skiftende ejerskab er destilleriet forblevet tro mod sin arv og sine traditioner. Og det fortsætter med at producere nogle af de mest værdsatte whiskyer i Skotland.

Geografisk set er destilleriet omgivet af frodige marker og bølgende bakker i Speyside. Stedet er kendt for sit kilderige vand og ideelle forhold til whiskyproduktion. Besøgende på destilleriet kan nyde ture rundt i de maleriske omgivelser og lære meget mere om destillationsprocessen, der skaber Glenlossie’s unikke og karakteristiske smagprofil.

I nærheden af destilleriet kan man som turist få masser af tid til at gå med spændende gøremål. Fx ligger der i området andre destillerier såsom Glenfiddich og Macallan. Desuden kan du besøge den historiske Elgin Cathedral og den spektakulære Cairngorms National Park, der tilbyder en overflod af udendørsaktiviteter og naturskønne vandreruter.

Glenlossie destilleriet og dets omgivelser er en uimodståelig destination for både whisky-entusiaster og naturelskere.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING