ITALIEN

Forside/VIN/ITALIEN

Viser alle 9 resultater

Sorter efter:

Italien er ligesom Frankrig et rigtig godt ‘vinland’. Se vores udvalg af italienske vine i webshoppen – fine flasker til gode priser.

Prøv for eksempel denne yderst velsmagende rødvin, der emmer af Italien: Denatile, Shiraz-Nero D’Avola, Terre Siciliane IGP. Et godt glas med sødmefyldt frugt og bløde tanniner.

Til info kan vi fortælle, at Denatile produceres af druer (Shiraz og Nero d’Avola), der dyrkes på Sicilien, hvilket også fremgår af dens navn. Jorden er her sandet, og undergrunden tør. Til gengæld er den rig på mineraler.

Når druerne er modne, høstes de med håndkraft. Dernæst sorteres de, så kun de bedste får lov til at komme med videre i processen. Og så står den på presning og gæring.

Denne vin fra Italien er særdeles velsmagende med sin frugtige essens. Den er fyldt med ‘spræl og liv’ og egner sig derfor rigtig godt som tilbehør til for eksempel modne oste, kraftige pastaretter og grillet kød med krydret tilbehør. Server vinen ved maksimum 18 grader – om sommeren gerne koldere.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING