TALISKER

Viser et enkelt resultat

Sorter efter:

Talisker Distillery blev grundlagt i 1830 på den skotske ø Skye. Beliggende på øens barske og smukke kystlinje er destilleriets bygninger en imponerende syn, der spejler den dramatiske natur i området.

Destilleriets navn, Talisker, menes at stamme fra det gamle gæliske ord “talamh-sgeir”, der betyder “skræntlandet ved klipperne”. Dette afspejler destilleriets naturskønne beliggenhed.

Destilleriet ejes i dag af Diageo, en af verdens største spiritusproducenter.

Kommer du på besøg på destilleriet? Så kan du nyde en rundvisning, der giver dig indblik i destilleriets historie og produktionsmetoder, samt en prøvesmagning af deres prisbelønnede single malt whiskyer. I nærheden af destilleriet kan man udforske seværdigheder som Cuillin-bjergene og det spektakulære Loch Coruisk.

Destilleriets single malt whiskyer er kendt for deres karakteristiske røgede og maritime smag. Den afspejler øens barske kystlinje og det krævende klima. Destilleriet tilbyder en række forskellige udgivelser,. Herunder deres ikoniske Talisker 10 Year Old og eksklusive aftapninger som Talisker Distiller’s Edition.

Talisker har en lang historie, der bl.a. handler om at overleve og trives i et af Skotlands mest afsidesliggende og udfordrende områder.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING