CAOL ILA

Viser 1–12 af 26 resultater

Sorter efter:

Indlæser

Ingen produkter blev hentet

Caol Ila Distillery er et distillery der ligger i Skotland, nærmere bestemt på øen Islay – ved Port Askaig. Destilleriet fremstiller skotsk single malt whisky.

Røget eller ikke-røget whisky?

Det er temmelig meget en smagssag, om man er til røget eller ikke-røget whisky. Mange synes, at en røget whisky er for ‘viderekommende’. Så er du ikke vant til at drikke whisky, vil en røget whisky nok ikke lige være noget for dig.

Hos Caol Ila fremstiller man en whisky, der er lidt røget, dvs. deres produkter hører ikke til de mere tunge, røgede whiskyer.

Til sammenligning kan det nævnes, at whisky fra andre destillerier på Islay, for eksempel Laphroaig og Lagavulin, er noget mere røgede i smagen.

Er du ude efter den mindst røgede whisky fra øen, så skal du gå efter en fra destilleriet Bunnahabhain. Dette ligger i øvrigt ret tæt på Caol Ila.

Hvordan smager Caol Ilas whisky?

Det er blevet sagt om whiskyen, at den har en smag af både fiskeolie og tang. Fordi destilleriet ligger ved Sound of Islay. Det er dog et faktum, at whiskyen fra dette destilleri lagres på egefade ovre på fastlandet, så der er nok ikke hold i denne påstand.

Har du spørgsmål om whisky, er du altid velkommen til at kontakte os.

 

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING