Islay whisky

Forside/WHISKY/SCOTCH/Islay whisky

Viser 1–12 af 57 resultater

Sorter efter:

Indlæser

Ingen produkter blev hentet

Islay whisky – røget kvalitet fra den skotske ø

Med sine knapt 3500 indbyggere er Islay ikke en særligt stor ø. På trods af størrelsen har netop whisky fra denne skotske ø gjort stort indtryk ude i verden. Blandt andet en tydelig smag af røg og tang. Øen er uden tvivl det område, som har flest kendte mærker, når det kommer til whisky. Hos LG Whisky finder du et stort udvalg af whisky fra Islay. Gå blandt andet på jagt i whiskymærker som fx Lagavulin, Laphroaig, Bunnahabhain eller Caol Ila.

Islay whisky er overvejende kendt for sin røgede karakter, der kommer fra det tørv, som bruges til at tørre malten i ovne. Der er forskel på, hvor kraftig den røgede smag er. Det afhænger bl.a. af hvor på Islay, vi befinder os. Bunnahabhain er overordnet en lettere røget whisky, hvor Bowmore kan betragtes som værende på mellemniveau.

Er du i tvivl om hvilket produkt du skal vælge? Hos LG Whisky har vi et bredt udvalg af blandt andet Islay whisky, men også andre typer som den kraftigere highland whisky, eller den milde lowland whisky. Vi står gerne til rådighed, hvis du har brug for sparring eller hjælp. Uanset om du er helt ‘grøn’, eller blot ønsker sparring med ligesindede whisky-entusiaster før dit køb. 

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING