GLENGOYNE

Viser alle 7 resultater

Sorter efter:

Historien om Glengoyne destilleriet

Glengoyne destilleriet har en lang og stolt historie, der strækker sig tilbage til 1833. Her blev det etableret i en malerisk dal nord for Glasgow i det skotske højland. Destilleriet har gennem årene bevaret sin traditionelle tilgang til whiskyproduktion. Og det er kendt for at skabe nogle af Skotlands mest raffinerede single malt whiskyer.

Geografien omkring Glengoyne

Destilleriet er beliggende ved foden af Campsie Fells i det sydlige højland og nyder således godt af en idyllisk placering. Omgivet af grønne bakker, skovklædte dale og klare vandløb. Denne naturskønne beliggenhed bidrager til destilleriets unikke atmosfære og inspirerer til skabelsen af deres karakteristiske whiskyer.

Turistattraktioner i området

Udover at besøge destilleriet kan besøgende udforske de mange turistattraktioner i området. Nogle af højdepunkterne inkluderer den storslåede Loch Lomond og Trossachs National Park, hvor man kan nyde vandreture, cykling og naturoplevelser. Der er også mulighed for at besøge historiske seværdigheder som Doune Castle og Stirling Castle.

Besøg på destilleriet

På Glengoyne destilleriet har besøgende mulighed for at deltage i guidede ture, hvor de kan lære en masse om destilleriets historie og produktionsprocessen. Og så selvfølgelig smage på nogle af deres spændende whiskyer. Dette giver en enestående mulighed for at fordybe sig i Skotlands rige whiskyarv og opleve den unikke atmosfære på destilleriet.

Besøg destilleriets website her.

 

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING