St. Thomas

Forside/ROM/St. Thomas

Viser alle 2 resultater

Sorter efter:

St. Thomas, der er en forkortelse for Sankt Thomas, – bare lyden af navnet leder sandsynligvis tankerne hen på palmer, hvide sandstrande, autentisk mad, smuk natur, spændende historie… og måske rom?

Øen St. Thomas er beliggende i Det Caribiske Hav og udgør en del af de Amerikanske Jomfruøer. Frem til 1917 var øen en del af Dansk Vestindien. Dens areal er godt firs kvadratkilometer og den største by hedder noget så fint og danskklingende som Charlotte Amalie.

Er du på udkig efter en spændende rom fra denne eksotisk ø? Så prøv for eksempel A. H. Riise Black Barrel 40%. Rom fra A.H. Riise har altid haft konnotationer til søfart og dét at rejse på verdenshavene – og denne Black Barrel Navy Spiced Rum er ingen undtagelse. Den smager, så havfruerne danser. Den tager afsæt i mere end 175 års viden om, hvordan man blander og lagrer rom.

Hvorfor er rommen i denne flaske så sort, spørger du måske? Vi kan fortælle, at det skyldes, at den har lagret på egefade, er er brændt indvendigt – deraf ‘black barrel’, der er en del af flaskens navn. Når fadene er forkullet på indersiden, får rommen sin sorte farve. Desuden giver det rommen en ekstra krydret smag – og den er desuden tilsat et hemmeligt krydderi – efter en gammel opskrift, som ingen ved noget om. Man har aldrig afsløret, hvad det er – men måske er du en af de få, der kan gætte det?

Faktisk var A.H. Riises grundlægger en formidabel apoteker. Ikke nok med, at han kunne blande urter til medicin. Han kunne også skabe rom i verdensklasse.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING