Lochlea Fallow Edition er tredje variant i en årlig serie af sæsonaftapninger fra det relativt nye, skotske destilleri. Med whiskyen her forsøger Lochlea at fremtrylle smagen af efterår hos den, der drikker den. Det afspejles blandt andet i den rødbrune etiket, som ifølge destilleriet selv, skal afspejle efterårsfarverne i området
Lochlea er fabelagtig scotch whisky, der er produceret med kærlighed og højest mulig kvalitet for øje gennem mange år. Lochlea siger selv om deres whisky: “Forget your preconceptations about Lowland whisky, Lochlea is different. Using our own barley unique to Lochlea, nurturing a long fermentation and being meticulous with our
Lochlea ”Our Barley” er Lochlea Destilleriets nye flagskib. Det relativt nye destilleri producerer whisky med on-site vand og lokalt høstet byg. Foruden det har de stor kærlighed til faget, og der bliver derfor aldrig skåret hjørner i deres produktionsproces – dét kan man smage i denne whisky! De udvalgte fade
Lochlea “Sowing Edition” Second Release 2022 whisky er inspireret af foråret omkring Lochlea-destilleriet, når destilleriet begynder at så frøene, der bliver til årets byghøst. Ganske forventeligt for en forårsdram er den læskende og let i smagen med noter af pærer, smørbagte småkager, hindbær og grønne æbler – en fortrinlig whisky!
Kender du destilleriet med navnet Lochlea? Gå ombord i vores spændende udvalg af whisky fra dette skotske destilleri – her i webshoppen hos LG Whisky.
Prøv for eksempel Lochlea Fallow Edition First Crop 2022 eller Harvest Edition First Crop 2022. Den sidstnævnte ‘Harvest Edition’ har en duft af stuvede æbler, pærer og havrekiks og en smag, hvor bl.a. jordbær slår igennem. Eftersmagen er Lochleas signaturbyg samt…. ’nyslået græs’.
Lochlea er en uafhængig familieejet gård og et destilleri, der ligger i hjertet af Ayrshire, Skotland.
Frem til 2006 havde gården altid været mælkeproducent og dyrkede frem til 2014 stamtavlekødkvæg. Men her erkendte ejerne, at hvis en bedrift af denne størrelse skulle være levedygtig, så var de nødt til at gøre noget meget anderledes. Byg var historisk blevet dyrket på gården, hovedsageligt som husdyrfoder, så i 2015 gik de i gang med et eksperiment: at dyrke maltbyg til whiskyfremstilling.
DU SKAL VÆRE OVER 18 ÅR FOR AT BRUGE DENNE SIDE.
Denne webside bruger cookies til at forbedre oplevelsen for besøgende. Cookie indstillingerLæs mereACCEPTER
Privatlivs- & cookiepolitik
Cookie oversigt
Dette websted bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem webstedet. Ud af disse cookies gemmes de cookies, der er kategoriseret efter behov, i din browser, da de er vigtige for, at websitetens grundlæggende funktioner fungerer. Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger dette websted. Disse cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har også muligheden for at fravælge disse cookies. Men at fravælge nogle af disse cookies kan have en indvirkning på din browseroplevelse.
Nødvendige cookies er absolut vigtige for, at webstedet fungerer korrekt. Denne kategori inkluderer kun cookies, der sikrer grundlæggende funktionaliteter og sikkerhedsfunktioner på webstedet. Disse cookies gemmer ingen personlige oplysninger.