GLENGLASSAUGH

Viser alle 10 resultater

Sorter efter:

Glenglassaugh

Som du måske har hørt eller læst… så har skotske Glenglassaugh i 2023 været igennem en stor relancering. I videoen her kan du se nærmere på det smukke område omkring Glenglassaugh destilleriet, hvor whiskyen produceres – og høre mere om deres nye serie af whiskyer. Er der ikke bare smukt?!

I over 20 år lå en skjult perle slumrende hen i det barske nordøstlige Skotland. Men i 2008 blev destilleriet vakt fra sin dvale – og i 2023 har den ikoniske ”Highland Coastal Spirit” været igennem en relancering. LG Whisky kan derfor nu præsentere en ny linje af whiskyer, som vi har fået ind på lager. Der er tale om følgende:

1. 12-års, 45%. Denne whisky legemliggør destilleriets signatursmag: “coastal style”. Den er modnet på bourbon-, sherry- og rødvinsfade, hvilket giver den en smag af ”bølger af moden frugt båret på en havbrise”, som destilleriet ret poetisk udtrykker det.

2. Sandend, 50,5%. Whiskyen er inspireret af halvmånestranden i Sandend Bay og er modnet i bourbon-, sherry- og manzanillafade.

3. Portsoy, 49,1%. Destilleriets nabohavnelandsby Portsoy har givet inspiration til den dybe maritime smag af denne rigt røgede single malt whisky, der er modnet på sherry-, bourbon- og portvinsfade.

Glæd dig til at gå på opdagelse i universet!

Du er altid mere end velkommen til at tage fat i os, hvis du har spørgsmål eller andet, vi kan hjælpe med. Vi er til enhver tid klar til en god snak om whisky – og yder gerne råd og vejledning, hvis du måtte have brug for det.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING