EDRADOUR

Viser alle 11 resultater

Sorter efter:

Edradour Distillery

Velkommen til Edradour, der er kendt verden over som Skotlands lille perle – og uden tvivl en af de mest unikke. Destilleriet kan dateres tilbage til 1825. Det står tilbage som den sidste højborg for håndlavet single malt whisky fra et gårddestilleri. Og der produceres stadig whisky den dag i dag.

Skjult i hjertet af Perthshire ligger destilleriet i en malerisk lille, yndig landsby. Og den er så absolut et besøg værd! På destilleriet kan du se whisky blive fremstillet. Så det er bare om at suge til dig af de visuelle indtryk, lydene, lugtene og vigtigst af alt: De udsøgte smage, som du ret sikkert altid vil huske.

Når du besøger destilleriet, vil du smage den eneste single malt whisky, der er produceret ved håndkraft – i de mindste traditionelle stills i Skotland. Og alt sammen har det stadig til huse i de originale landbrugsbygninger.

Destilleriet er spækket med unikke funktioner. Gammelt udstyr i mindre målestok, hvoraf noget er det sidste af sin slags i Skotland. Det giver dig mulighed for virkelig at få et autentisk og unikt indblik i, hvordan whiskyen fremstilles.

Edradour tilbyder et bredt sortiment af whiskyer. For eksempel denne Edradour 10 år Oloroso Sherry Cask No. 301 (kun til Danmark) 48% 70 cl. Den er destilleret den 22/6-12 og aftappet den 26/9-22 fra Oloroso sherry cask no. 301. Der er i alt tappet 730 flasker eksklusivt til Danmark. Så den er lidt spændende!

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål om whisky – inkl. om whisky fra dette destilleri. Vi står altid klar med råd og vejledning.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING