Blended whisky

Forside/WHISKY/SCOTCH/Blended whisky

Viser 1–12 af 15 resultater

Sorter efter:

Indlæser

Ingen produkter blev hentet

Blended whisky – en avanceret blandingsprocess

 

Fremstillingen af blended whisky består af whiskytyper fra flere forskellige destillerier, der via blandingsprocesser og op til flere forskellige kornsorter, i sidste ende skaber en ny, unik smagsoplevelse. En blended whisky er den diametrale modsætning af single malt whisky, hvor selve whiskyen udelukkende stammer fra et og samme destilleri – med en udvalgt sort af korn som eksempelvis rug eller byg.  

Blended whisky er overvejende billigere end single malt. Det betyder at du får en (oftest) økonomisk whisky, uden at du behøves gå på kompromis med smag og kvalitet. Hvor single malt whisky tager højde for arbejdet med forfining på det enkelte destilleri, til en unik oplevelse, så er blended whisky kunsten at sammensætte disse, til nye og unikke smagsnoter og karaktertræk. Netop den unikke smag gør også, at blended whisky flaskerne oftest kommer i begrænsede oplag.

Hos LG Whisky fører vi et udvalg af blended whisky i høj kvalitet. Vi besøger selv forskellige destillerier og producenter, hvorfor vi har et bredt netværk og en bred viden om valget af kvalitetswhisky. Ønsker du sparring omkring valget af din næste blended whisky, eller er du i tvivl om hvilken whisky du har brug for generelt, så kontakt os gerne.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING