Blended whisky

Forside/WHISKY/SCOTCH/Blended whisky

Viser alle 11 resultater

Sorter efter:

Blended whisky – en avanceret blandingsprocess

Fremstillingen af blended whisky består af whiskytyper fra flere forskellige destillerier. Via blandingsprocesser og op til flere forskellige kornsorter skabes en ny, unik smagsoplevelse. Den er således den diametrale modsætning af single malt whisky. Her stammer selve whiskyen fra et og samme destilleri – med en udvalgt kornsort, fx rug eller byg.  

Blended whisky er typisk billigere end single malt. Dermed får du ofte en økonomisk whisky, uden dog at skulle gå på kompromis med smag og kvalitet. Hvor single malt whisky tager højde for arbejdet med forfining på det enkelte destilleri, så er kunsten ved en blended whisky at sammensætte disse til nye og unikke smagsnoter og karaktertræk. Af samme grund kommer flaskerne ofte i begrænsede oplag.

Hos LG Whisky fører vi et udvalg af blended whisky i høj kvalitet. Vi besøger selv forskellige destillerier og producenter, hvorfor vi har et bredt netværk og en bred viden om valget af kvalitetswhisky. Ønsker du sparring omkring valget af din næste whisky, eller er du i tvivl om, hvilken whisky du har brug for? Så kontakt os gerne.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING