INCHGOWER

Viser alle 5 resultater

Sorter efter:

Destilleriet Inchgower ligger på Skotlands nordøstkyst i Speyside-regionen. Det er et destilleri med en fascinerende historie og enestående whiskyer. Det blev grundlagt i 1871 af Alexander Wilson & Co. Destilleriet har gennemgået flere ejerskifter gennem årene, men er i øjeblikket en del af Diageo-porteføljen.

Geografisk set ligger Inchgower destilleriet nær kysten. Det er omgivet af et dramatisk landskab og frisk havluft, som bidrager til destilleriets unikke karakter. Kommer du på besøg på destilleriet, kan du nyde ture rundt i deres faciliteter, hvor whiskyen fremstilles. Og så kan du naturligvis lære en hel masse om den omhyggelige destillationsproces, der skaber Inchgower whiskyen.

Er du til flere oplevelser? Så kan vi anbefale flere turistattraktioner i området. Herunder de maleriske fiskerlandsbyer Buckie og Cullen, hvor besøgende kan opleve den lokale kultur og gastronomi. Der er også mange naturskønne vandrestier langs kysten, der er ideelle til udendørsaktiviteter.

Inchgower whiskyen er kendt for sin kompleksitet og karakter, med subtile noter af frugt, krydderier og havbrise. Destilleriet producerer både single malt whisky samt whiskyer til blanding, der bidrager til Diageo’s brede sortiment af Scotch whisky.

En lille fund fact, som måske kunne være interessant for dig at vide…? Den kommer her: Inchgower destilleriet var tidligere en del af et kompleks, der også inkluderede en malteri og en bryggerigård. Selvom disse faciliteter ikke længere er i brug, er det en påmindelse om destilleriets rige historie og dets betydning for lokalsamfundet.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING