GLENFARCLAS

Viser alle 2 resultater

Sorter efter:

Glenfarclas er et skotsk destilleri, der stammer tilbage fra 1836. Det er lidt af en perle, som det ligger der i hjertet af Speyside. Helt præcist ligger det ved foden af Ben Rinnes-bjerget. Regionen er kendt for sine karakteristiske single malt whiskyer.

Destilleriet blev etableret af Robert Hay og har været i familiens eje gennem seks generationer. Det er kendt for sin vedholdenhed med at bruge traditionelle metoder og fadlagring, hvilket giver deres whiskyer en unik og rig karakter.

Whiskyerne fra Glenfarclas destilleriet er kendt for deres komplekse og dybe smagsprofiler. De omfatter ofte noter af fx tørret frugt, krydderier og chokolade. Destilleriet er også kendt for at tilbyde whiskyer i forskellige aldre, hvilket giver en bred vifte af smagsoplevelser.

I nærheden af destilleriet finder man flere andre turistattraktioner. For eksempel den imponerende Elgin Cathedral, det historiske Ballindalloch Slot og den maleriske Speyside Way. Sidstnævnte er perfekt til vandreture og naturoplevelser.

Besøgende har mulighed for at udforske Glenfarclas-destilleriet på guidede ture, hvor de kan lære om destilleriets historie, produktionsprocessen og selvfølgelig smage på nogle af deres mest udsøgte whiskyer.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING