FRANKRIG

Forside/WHISKY/FRANKRIG

Viser alle 4 resultater

Sorter efter:

Selvom Frankrig i mange tilfælde fører tankerne i retning af fransk vin, så er de ligeledes at finde på verdenskortet, når snakken falder på whisky. Destillerierne findes blandt andet i Bretagne, Alsace og de franske alper. Hos LG Whisky finder du et mindre, men nøje udvalgt sortiment af fransk whisky. Vi udvælger vores produkter på baggrund af mange års entusiasme omkring whisky. Dette har også medført massevis af ferier og besøg på destillerier rundt om i verden. 

Selvom tankerne ofte falder på whisky fra Skotland eller Irsk whisky, så har andre lande også meget at byde på. Her kan Frankrig blandt andet være blandt overvejelserne, ligesom vi i Danmark har bud i form af eksempelvis Stauning Whisky.

Valget af fransk whisky

Leder du efter en helt særlig flaske, er du i tvivl om valget eller noget helt tredje? Hos LG Whisky elsker vi de gyldne dråber, og vi hjælper hjertens gerne med at finde den helt rette flaske til dig. Har du spørgsmål til valget, så kontakt os på telefon 52 34 34 64, eller send en mail til whisky@lgwhisky.dk.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING