Stauning whisky

Forside/WHISKY/DANMARK/Stauning whisky

Viser alle 7 resultater

Sorter efter:

Stauning Whisky

Leder du efter en interessant, dansk whisky? På et tidligere slagteri placeret ved den jyske vestkyst har 9 venner grundlagt Stauning whisky. Siden 2005 har vennerne arbejdet og eksperimenteret med whisky, produceret ved brugen af lokale danske råvarer. Produktionsfaciliteterne er med tiden blevet udskiftet og et nyt destilleri slog dørene op i 2018. Netop produktionen omfatter blandt andet gulvmaltning, åben ild og små kobberkedler.

Til produktionen bruges kun lokal byg og rug, hentet fra markerne i få kilometers radius fra selve deres destilleri. Det sikrer et stærkt bånd mellem destilleri og de lokale landmænd. Også den høje og anerkendte kvalitet fastholdes – selvom produktionen øges. Blandt produkterne i Stauning whiskys sortiment findes mange unikke flasker. Men særligt deres røgede whiskyer kan varmt anbefales.

Stauning whisky – en ny smagsoplevelse

Netop den unikke produktion og brugen af danske råvarer gør Stauning whisky til noget særligt. Uanset om du leder efter en whisky til dig selv, til den uvidende nybegynder eller til whiskyentusiasten… Så har Stauning meget at byde på. Stauning whisky er med tiden vokset, hvorfor de i dag er Danmarks største whiskydestilleri. Hertil skal det nævnes, at de løbende er anerkendt som både pionere og innovatører inden for særligt den danske whiskyindustri. Men ligeledes er de blevet fremhævet internationalt.

Her på siden findes et bredt udvalg af Stauning whiskys produkter. Vores sortiment udvælges på baggrund af egen viden og passion for whisky. Uanset om du er whiskyentusiast eller blot på udkig efter en ny smagsoplevelse, så er Stauning whisky en fantastisk mulighed for noget særligt. Har du spørgsmål til vores produkter eller lignende, så kontakt os gerne på telefon 52 34 34 64 eller mail whisky@lgwhisky.dk.

En af flere gode, danske whiskyer

Selvom tankerne ofte peges i retning af Skotland og eksempler som highland– og Islay whisky, eller mod den Irske whiskey, så har Danmark også massere at byde på. Vi har ikke mange hundrede års tradition med lige præcis whisky, men vi har har gode råvarer og innovation, hvilket også er ensbetydende med at dansk whisky ofte er af høj kvalitet.

I vores kategori med dansk whisky finder du flere forskellige mærker. Vi finder naturligvis det danske flagskib Stauning whisky, men også andre destillerier som Ærø whisky, Nyborg whisky, Mosgaard whisky og Fary Lochan Destilleri er værd at nævne.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING