MACALLAN

Viser alle 6 resultater

Sorter efter:

På et højt plateau over floden Spey i det nordøstlige hjørne af Skotland finder vi The Macallan’s nuværende og tidløse tilholdssted. Dette område spænder over 485 hektar og midt i ligger Easter Elchies House, en storslået residens, som er en hjertevarm del af omgivelserne.

Det blev i 1824, at en visionær ved navn Alexander Reid iværksatte skabelsen af destilleriet. Hans baggrund som bygfarmer og skolelærer understregede hans iværksætterånd. Den oprindelige betegnelse for dette sted var ‘Maghellan’, en term, der stammer fra det gæliske ‘magh’ – som signalerer frugtbarhed – og “Ellan”, en hyldest til munken St. Fillans nære forhold til kirken på stedet. Gennem århundreder havde bønder i Speyside-området fremstillet whisky på deres gårde. De benyttede deres ekstra byg i de rolige vintermåneder til at frembringe denne vidunderlige bryg.

The Macallan var en pioner inden for Skotlands destilleringsunivers, da det opnåede sin officielle licens. Siden da har det opbygget et uangribeligt renommé som en af verdens førende producenter af single malt whisky.

Et af Macallans mest karakteristiske træk er de uovertrufne egetræsfade, som nøje udvælges af ‘The Macallan Master of Woods’. Disse fade er i høj grad ansvarlige for whiskyens fortræffelige kvalitet. Tænk blot: op mod 80% af smagen og karakteren i Macallan-whisky skyldes kvaliteten af de fade, hvori den lagres.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING