GLEN ORD

Viser alle 2 resultater

Sorter efter:

Det skotske destilleri Glen Ord har en historie, der rækker langt tilbage i tiden. Det blev etableret i 1838 og specialiserer sig i produktionen af whisky. De er kendt for at producere en række kvalitetswhiskyer, herunder single malt whiskyer med en bred vifte af smagsprofiler. Fra lette og frugtagtige varianter til mere komplekse og røgede whiskyer. Så der er noget for enhver smag.

Destilleriet ligger i landsbyen Muir of Ord i regionen Highlands. Det nyder således en malerisk placering blandt de skovklædte bakker og frodige landskaber i det nordlige Skotland.

Ud over deres whiskyer tilbyder destilleriet også besøgsture, hvor man kan udforske destilleriet, lære om whiskyproduktionsprocessen og nyde prøvesmagninger på deres forskellige whiskyer. Dette giver en unik mulighed for at opleve destilleriets arv og håndværk på første hånd, mens man nyder den smukke skotske natur.

En overgang var single malt whisky fra Glen Ord kendt som Glenordie.

Destilleriet er i dag en del af Diageo, en global spiritusproducent, der ejer og driver flere destillerier over hele verden. Diageo overtog Glen Ord som en del af erhvervelsen af United Distillers and Vintners (UDV) i 1997. Som en del af Diageo-familien fortsætter Glen Ord med at producere single malt whisky af høj kvalitet.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING