STRATHCLYDE

Viser alle 2 resultater

Sorter efter:

I den skotske storby Glasgow finder du Strathclyde destilleriet. Dets historie går tilbage til 1927, hvor det blev etableret som en del af det enorme Clydebridge Steelworks kompleks. Destilleriet blev bygget for at imødekomme behovet for grain whisky til blendede whiskyer og har siden da været en vigtig spiller i Skotlands spiritusindustri.

Ejerforholdene for Strathclyde destilleriet har ændret sig gennem årene. I dag ejes det af Chivas Brothers, et datterselskab af Pernod Ricard. Destilleriet er beliggende i det travle bymiljø i Glasgow, og dets imponerende bygninger er værd at kigge forbi, selvom det ikke er åbent for offentligheden.

I nærheden af destilleriet kan besøgende udforske Glasgows mange seværdigheder og kulturelle attraktioner. Det gælder fx Glasgow Cathedral, Kelvingrove Art Gallery and Museum og Glasgow Science Centre.

Strathclyde producerer grain whisky, der anvendes som en vigtig ingrediens i mange af verdens mest kendte blendede whiskyer. Selvom destilleriet ikke har en offentlig besøgsfacilitet, er det stadig en vigtig del af Glasgows industrielle arv og en kilde til stolthed for lokalbefolkningen.

Strathclyde har en imponerende produktionskapacitet og kan producere op til 40 millioner liter spiritus om året. Dette gør det til et af de største destillerier i Skotland.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING