Lowland whisky

Forside/WHISKY/SCOTCH/Lowland whisky

Viser 1–12 af 18 resultater

Sorter efter:

Indlæser

Ingen produkter blev hentet

Lowland whisky – smagsprofiler i lette toner

 

I den sydlige del af Skotland findes det skotske lavland. Dette område strækker sig fra Edinburgh i øst til Glasgow i vest og går hele vejen ned til den engelske grænse. I netop dette område produceres lowland whisky, hvilket i skrivende stund gøres af fire forskellige destillerier – med flere på vej i fremtiden. De fire destillerier det drejer sig om, er henholdsvis Ailsa Bay, Auchentoshan, Bladnoch og Glenkinchie.

Ser vi på lowland whisky, så er dette overordnet en lettere og mere elegant whisky, end modsætningen som findes i whisky fra det skotske højland – highland whisky. Hvor den mere rå natur skaber en kraftigere udtryk i højlandet, er naturen i lavlandet blødere, hvilket i sidste ende skaber smagsprofil med lette toner. Ligeledes er meget lowland whisky kendt for at være trippel destilleret, hvilket ligeledes bidrager til en blødere og lettere smag.

Er du på jagt efter en lettere whisky, så kan netop lowland whisky altså være et godt udgangspunkt. Forskellige flasker af whisky fra denne egn kaldes ligeledes for lowland ladies, qua den mildere smag, sammenlignet med storebror fra højlandet nordpå.

Hos LG Whisky har vi et bredt udvalg af whisky, fra både Skotland, men også fra mange områder i verden. Vi rejser selv og har brugt mange år i denne vidunderlige verden. Har du behov for hjælp og rådgivning, så står vi gerne til rådighed, så vi i fællesskab kan finde den helt rette whisky.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING