TORABHAIG

Viser alle 3 resultater

Sorter efter:

Torabhaig destilleriet er en relativ nytilføjelse til Skotlands rige arv af whiskydestillerier. Det ligger på øen Skye, der er kendt for sin barske skønhed og dramatiske landskaber. Her blev destilleriet etableret i 2017 og åbnede sine døre for offentligheden i 2019. Navnet “Torabhaig” stammer fra det gæliske ord for “små bakker” og afspejler destilleriets naturskønne beliggenhed på øen.

Destilleriet ejes af Mossburn Distillers, et uafhængigt spiritusfirma, der også driver destillerier på fastlandet. Torabhaig destilleriet er kendt for sin innovative tilgang til whiskyproduktion og bruger traditionelle metoder såvel som moderne teknologi for at skabe deres unikke spiritus.

Destilleriets bygninger er en blanding af traditionel og moderne arkitektur og ligger smukt i det dramatiske landskab på Skye.

Er du på Isle of Skye, kan du udforske øens seværdigheder. Det gælder for eksempel den spektakulære Cuillin-bjergkæde, det historiske Dunvegan Castle og de forrevne kystlinjer langs øens kyster.

Torabhaig destilleriet er en spændende tilføjelse til Skye’s rige kulturarv og whiskytraditioner.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING