GLENGYLE (KILKERRAN)

Forside/WHISKY/DESTILLERIER/GLENGYLE (KILKERRAN)

Viser alle 2 resultater

Sorter efter:

Glengyle destilleriet, også kendt under navnet Kilkerran, er en perle beliggende i Campbeltown-regionen på den skotske halvø Kintyre. Destilleriet blev genåbnet i 2004 efter en periode med nedlukning. Siden da har det genoplivet den stolte tradition for whiskyproduktion i området.

Historien om destilleriet går tilbage til 1872, da det blev grundlagt af William Mitchell. Han var en af de førende skikkelser inden for Campbeltowns whiskyindustri på det tidspunkt. Efter flere ændringer i ejerskab og perioder med inaktivitet, blev destilleriet genopbygget og genåbnet af Mitchell-familien som Kilkerran, en hyldest til områdets historie og arv.

Geografisk set er Glengyle destilleriet omgivet af den dramatiske skønhed af Kintyre-halvøen, med sine vilde kystlinjer og bølgende landskaber. Besøgende på destilleriet kan nyde ture rundt i produktionsfaciliteterne. Her kan de observere den traditionelle håndværksmæssige tilgang til whiskyfremstilling. Og desuden smage på Kilkerran whiskyen i forskellige aldre og modninger.

I nærheden af destilleriet kan besøgende udforske Campbeltown’s rige kulturarv, herunder historiske seværdigheder som Springbank destilleriet og det fascinerende Campbeltown Heritage Centre, der fortæller historien om områdets maritime arv og whiskyproduktion.

Glengyle destilleriet og dets omgivelser tilbyder således en autentisk indgang til Campbeltowns whiskyarv og en uforglemmelig rejse gennem Skotlands kulturlandskab.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING