BRUICHLADDICH

Viser alle 3 resultater

Sorter efter:

I 2001 genopstod Bruichladdich Distillery Company. Siden da har firmaets ambitioner været større og rakt videre end ‘blot’ at fremstille og markedsføre single malt skotsk whisky. Deres dedikerede mål er nemlig decideret at være en modvægt til normen inden for branchen.

Bruichladdich har således et erklæret mål. Dette handler om at være pionerer, provokatører og forandringsskabere. Dét indbefatter blandt andet, at de arbejder for og med at revurdere de ‘regler’, der findes inden for whisky-industrien. Derudover sætter de spørgsmålstegn ved, hvor smagen kommer fra. Og ikke mindst prøver de at forstå, erkende og leve efter det faktum, at landbrugets økosystemer er så uendeligt vigtige. Og sårbare.

I takt med dette arbejde har folkene bag destilleriet opdaget, at jo mere de lærer, jo mere ved de, at de skal blive ved med det gøre det, de gør. Dag for dag føler de således i højere og højere grad en forpligtelse over for både mennesker og vores planet. En forpligtelse, der gør,  at de ønsker at bruge deres forretning som en skabende kraft i retning af at gøre det, der er rigtigt.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING