ROYAL BRACKLA

Viser alle 5 resultater

Sorter efter:

Destilleriet Royal Brackla blev grundlagt i 1812. Det er et af Skotlands ældste destillerier og har en stolt historie med at producere førsteklasses whisky. Det er beliggende i det nordøstlige Skotland nær landsbyen Cawdor i Speyside-regionen. Det har således en idyllisk beliggenhed tæt på floden Brackla og Cairngorms National Park.

Royal Brackla har haft forskellige ejere gennem tiden. I øjeblikket er det ejet af John Dewar & Sons, en del af Bacardi-koncernen. Destilleriet har en forbindelse til kongehuset, da det blev tildelt en kongelig charter af Kong William IV i 1835. Denne gav destilleriet ret til at bruge prædikatet “Royal” i sit navn.

Er du besøgende på Royal Brackla destilleriet? Så kan du nyde en omfattende rundvisning, der giver indblik i destilleriets historie og produktionsmetoder. I nærheden af destilleriet kan du udforske seværdigheder som det smukke Cawdor Castle og det historiske slagsted ved Culloden.

Destilleriets single malt whiskyer er kendt for deres komplekse og delikate smagsprofil, der ofte omfatter noter af frugt, krydderier og honning. Destilleriet tilbyder en række forskellige udgivelser, herunder officielle aftapninger og sjældne aftapninger, der er værdsat af whiskykendere over hele verden.

En sjov kendsgerning om Royal Brackla destilleriet er, at det var det første destilleri, der blev tildelt en kongelig charter i Skotland. Dette cementerede dets status som et af landets mest prestigefyldte destillerier.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING