LEDAIG (TOBERMORY)

Forside/WHISKY/DESTILLERIER/LEDAIG (TOBERMORY)

Viser et enkelt resultat

Sorter efter:

Ledaig, også kendt som Tobermory destilleriet, ligger på øen Mull i Skotland. Det er kendt for sin unikke karakter og historie. Destilleriet blev grundlagt i 1798 under navnet Ledaig. Men det skiftede senere navn til Tobermory, opkaldt efter byen, det er beliggende i.

Ejerforholdene for Tobermory destilleriet har været omskiftelige gennem årene. Men det er i øjeblikket ejet af Distell Group Limited, et internationalt drikkevarefirma med base i Skotland. Destilleriet er beliggende i hjertet af Tobermory, der er en malerisk fiskerby med farverige huse og en rig kulturhistorie.

Turistattraktioner i nærheden af Tobermory destilleriet inkluderer Mull Museum. Her kan besøgende udforske øens fascinerende historie og kultur. Desuden kan man opleve Treshnish Isles, der er hjemsted for et væld af dyreliv, herunder havfugle og sæler.

Ledaig whiskyen, der er destilleriets peatede single malt, er kendt for sin karakteristiske røgede smag og komplekse aromaer af tang og havbrise. Destilleriet producerer også den ikke-peatede Tobermory single malt, der har en mere subtil og frugtagtig karakter.

En interessant fun fact er, at selvom Ledaig destilleriet og Tobermory destilleriet er to forskellige mærker, produceres de begge på samme destilleri. Forskellen ligger primært i destilleringsprocessen og de anvendte ingredienser, hvilket resulterer i to forskellige stilarter af whisky.

Besøg destilleriets website her.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING