Highland whisky

Forside/WHISKY/SCOTCH/Highland whisky

Viser 1–12 af 163 resultater

Sorter efter:

Indlæser

Ingen produkter blev hentet

Highland whisky fra det skotske højland

Ikke overraskende stammer highland whisky fra det skotske højland. Området strækker sig over en bred strækning af natur, krydsende over store dele af Skotland. Af samme grund har bjerge, klipper, frodig natur og alt i mellem skabt muligheden for, at producere adskillige udgaver og smagsvariationer af highland whisky. Er du nysgerrig på de forskellige mulighder, så tag eksempelvis et kig på highland whisky fra destillirier som: Edradur, Ben Nevis, Dalmore eller Tomatin.

Netop Highland scotch whisky er blandt de mere anerkendte whiskeyer fra Skotland. Den store variation i smagsvarianter og stilarter gør, at det ofte vil være muligt at finde noget for enhver smag. Hos LG Whisky fører vi et bredt udvalg af whisky fra det Skotske højland, som er kendt for at være mere kraftfuld og fyldig. I modsætning til den kraftigere highland scotch, så kan der som alternativ nydes en lowland whisky, der findes med flere elegante og lette smagsnoter som honning, kanel og græs.

Uanset hvilken type af whisky du er på jagt efter, så findes et bredt udvalg her hos LG Whisky. Vi står gerne til rådighed med hjælp og vejledning, uanset om du leder efter den helt rette highland whisky, leder efter en gave til den kræsne whisky entutiast eller noget helt tredje.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING