Highland whisky

Forside/WHISKY/SCOTCH/Highland whisky

Viser 1–12 af 143 resultater

Sorter efter:

Indlæser

Ingen produkter blev hentet

Highland whisky fra det skotske højland

Ikke overraskende stammer highland whisky fra det skotske højland. Endeløse strækninger af frodig natur, bjerge, klipper og alt derimellem har skabt muligheden for, at man kan producere stor smagsvariation inden for højlandswhisky. Er du nysgerrig på de forskellige muligheder? Så tag et kig på whisky fra destillerier som Edradour, Ben Nevis, Dalmore eller Tomatin.

Netop highland scotch whisky er blandt de mere anerkendte whiskyer fra Skotland. Den store smagsvariation gør, at det ofte vil være muligt at finde noget, som alle kan li’.

Hos LG Whisky fører vi et bredt udvalg af whisky fra det skotske højland, som er kendt for at være mere kraftfuld og fyldig. I modsætning til den kraftigere højlands-scotch kan du nyde en lowland whisky. Den har ofte elegante og lette smagsnoter som fx honning, kanel og græs.

Uanset hvilken type af whisky du er på jagt efter, så findes et bredt udvalg her hos LG Whisky. Vi står gerne til rådighed med hjælp og vejledning, uanset om du leder efter den helt rette highland whisky, en gave til den kræsne whisky-entusiast eller noget helt tredje.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING