JAPAN

Viser alle 11 resultater

Sorter efter:

Japansk whisky

Historien omkring japansk whisky er veldokumenteret. I 1918 startede hele historien, da Masataka Taketsuru rejste til Skotland og tillærte sig viden omkring skotsk whisky. Efter års arbejde med andre, inklusiv byggeriet og starten af Japans første destilleri i 1923, går produktionen af den første japanske whisky i gang. Denne kommer på flasker i 1929. 

Samarbejdet mellem Masataka Taketsuru og partneren Shinjiro holder ikke, hvorfor de skilles da kontrakten udløber i 1934. Her vælger taketsuru at etablere et nyt destilleri, kaldet “The Nikka Whisky Distilling Company”. Det bliver en succes og selskabet er den dag i dag fortsat blandt markedsledere i Japan.

Japansk whisky baseret på skotske råvarer

Med tiden er den japanske whisky blevet mere unik, men en stor del af råvarerne importeres fortsat fra særligt Skotland, ligesom fadene der benyttes blandt andet findes i Amerika. Med sine rødder i Skotland vil en del Japansk whisky kunne sende tankerne mod blandt andet den skotske Lowland whisky, som blandt andet har en smule sødme, i modsætning til den kraftigere highland whisky.

Leder du efter en unik flaske, måske fra Japan? Eller har du behov for lidt sparring før dit køb? Uanset budget og kendskabsgrad, så hjælper vi med glæde! Tøv ikke med at give os et kald på 52 34 34 64 eller send en mail til whisky@lgwhisky.dk, så finder vi det helt rette produkt til dig eller en du holder af.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING