Viser alle 8 resultater

Sorter efter:

Amerikansk whiskey – stolte traditioner ført over havet

I både USA og Irland staves whiskey med ‘ey’, frem for whisky som i Skotland og stort set resten af verden. Netop Amerikansk whiskys traditioner og flaskerne som du finder her på siden, stammer fra Skotland og Irland. Traditionerne er ført til Amerika af indvandrer, som i 1700-tallet har medbragt de gyldne dråber og traditioner til Nordamerika. 

Traditionerne omkring produktionen af whisky har sidenhen ført til blandt andet typerne Kentucky whiskey og Tennessee whiskey. Netop Kentucky placeret i syd er også hjemstavn for den verdenskendte Kentucky Bourbon whiskey, elsket af mange amerikanere.

Præcis som ved mange andre typer af whisky, så findes der en række regler for produktionen af Bourbon whiskey. Det er blandt andet gældende at denne skal være produceret i USA. Endvidere kræves det at minimum 51% af kornsorternes skal være majs. Afslutningsvis så skal whiskey-typen Bourbon lagres på nye ege-fade, hvilket giver en helt unik smag.

Amerikanske whiskeymærker udvalgt af entutiaster

Vi finder en række verdenskendte mærker, når vi ser på markedet for Amerikansk whiskey. Den vel nok mest kendte er Jack Daniel’s, som er en Tennessee whiskey, samt Jim Beam, som er en Bourbon whiskey. I netop USA findes også en række mindre destillerier. Et eksempel kan være Mitcher’s som blandet andet producerer Kentucky Straight Bourbon. I vores sortiment findes også Pikesville whiskey, Woodward whiskey og Rittenhouse whiskey.

Hos LG Whisky rejser vi verden tyndt, udelukkende med udgangspunkt i vores passion for whisky. Vi besøger destillerier og afprøver deres whisky, hvilket giver os et særligt netværk og kendskab til både producenter og branchen overordnet. På shoppen finder du et bredt udvalg af flasker og en stor del af vores favoritter, både Irsk whiskey og whisky fra Skotland, men også Amerikansk whiskey – lige til at købe hjem online.

Ønsker du hjælp, rådgivning og sparring, så er vi naturligvis klar til at give en hånd med. Uanset om din næste flaske er til dig, eller en du har kær, så kan vi kontaktes på 52 34 34 64 eller whisky@lgwhisky.dk. Sammen finder vi din næste flaske Amerikanske whiskey.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING