Guyana

Forside/ROM/Guyana

Viser alle 3 resultater

Sorter efter:

Den faktiske betegnelse for landet er Den Kooperative Republik Guyana. Dets position er beliggende i det nordlige hjørne af Sydamerika. En væsentlig del af lokalbefolkningen betragter dette land som en del af Caribien. Grunden hertil er de solide bånd, det opretholder med andre anglo-caribiske nationer – både i kulturel, historisk og politisk henseende. Ved landets nordlige grænse mødes det med Atlanterhavet. I syd og sydvest er det omkranset af Brasilien, mens det deler grænser med Surinam mod øst og Venezuela mod vest. Territoriets omfang spænder over omkring 200.000 kvadratkilometer.

Guyana fremstår ikke blot som et sydamerikansk territorium, hvor cowboys, frodigt dyreliv, skvulpende vandfald og vidtstrakte savanner præger billedet. Det har også sin position som en del af Caribien, hvor sublim cricket, livfuld musik og… naturligvis rom… beriger dets virkelighed.

Se udvalget af vores rom fra landet her i webshoppen. Og skriv eller ring gerne til os, hvis du har spørgsmål i den forbindelse.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING