WHISKY

Forside/WHISKY

Viser 1–12 af 749 resultater

Sorter efter:

Indlæser

Ingen produkter blev hentet

Whisky fra hele verden!

Hos LG Whisky finder du et bredt sortiment af whisky, udvalgt fra destillerier rundt om i verden. Inspirationen kommer fra løbende rejser til verdens forskellige whiskyområder, hvor blandt andet Skotland og den skotske whisky, samt Irland og den irske whiskey er blandt favoritterne. Selvom der er klare favoritter, så finder du hos LG Whisky ligeledes produkter fra nyere destillerier og områder såsom dansk whisky samt whisky fra USA og Japan.

Hos LG Whisky finder du både whisky i absolut topklasse, men også mere prisvenlige whiskyer, så der er noget for enhver smag. I forlængelse af vores passion for whisky forhandler vi også forskelligt glas og tilbehør, ligesom vi sælger andre typer af vin og spiritus.

Valget af whisky – det store overblik

På baggrund af vores store netværk, utallige smagninger og rejser rundt i verden, tilbyder vi i dag whisky fra store dele af kontinentet. Smag og behag er naturligvis forskellig, ligesom prisleje og præferencer heldigvis varierer. Vi har opdelt vores whisky på baggrund af landet de er fra, og en del af kategorierne er yderligere opdelt i regioner / områder.

Har du brug for hjælp til valget af den næste flaske? Uanset om du er helt grøn på området, eller om du har særlige ønsker til din flaske, så hjælper vi dig med glæde videre! Giv os et kald på 52 34 34 64 eller send en mail til whisky@lgwhisky.dk.

Whisky er baseret på over 1000 års traditioner

Den whisky vi får i dag, smager næppe som den gjorde tilbage i 1100-tallet, da de første fremstillinger kom ved destilleringen af gæret saft, fra spiret korn. Den gang var det skotske munke som stod for produktionen, hvor produktionen senere spredte sig til andre lande og den dag i dag store dele af verden.

På trods af udbredelsen, så er netop Skotland fortsat den største producent af whisky på verdensplan. Munkene er med tiden blevet sendt på pension, men meget af traditionen omkring netop produktionen forsøges bevaret bedst muligt. Ser vi på produkterne i vores sortiment, så er det heller ikke en hemmelighed, at netop Skotland og de mange skotske whiskyregioner fylder en stor, men fortjent del af det samlede udvalg. Bliv klogere på whisky fra skotland lige her.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING