GLEN GRANT

Viser alle 2 resultater

Sorter efter:

Glen Grant er et skotsk destilleri, der blev grundlagt i 1840 af brødrene James og John Grant. Det kan nok bedst betegnes som en sand perle i det skotske whiskylandskab. Selvom det i dag er ejet af Campari Group, fortsætter destilleriet med at producere nogle af verdens mest elskede single malt whiskyer. Det er kendt for sin lette og frugtagtige stil.

Udover fremragende whisky byder Glen Grant også på en imponerende viktoriansk park – The Major’s Garden. Den blev grundlagt i 1880’erne og er et fantastisk eksempel på et victoriansk haveanlæg. Er du derfor på de kanter, måske på besøg på destilleriet, så kan vi varmt anbefale dig også at kigge ud i parken. Et besøg her er nemlig en oplevelse, der både emmer af historie og naturskønhed. Derfor: Afsæt god tid til at udforske den smukke park, der måske vil tilføje en ekstra dimension til din whiskyoplevelse.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING