LOCHRANZA (ARRAN)

Forside/WHISKY/DESTILLERIER/LOCHRANZA (ARRAN)

Viser 1–12 af 25 resultater

Sorter efter:

Indlæser

Ingen produkter blev hentet

Lochranza destilleriet er en whiskyperle beliggende på øen Isle of Arran i Skotland. Det blev grundlagt i 1995 af Harold Currie, og er således et relativt ungt destilleri med en moderne tilgang til whiskyproduktion.

Destilleriet er familieejet af Isle of Arran Distillers Ltd. Det er opkaldt efter den maleriske landsby Lochranza på den nordlige del af øen.

Isle of Arran er et fantastisk sted at udforske med den storslåede skønhed og rige historie, som øen besidder. I nærheden af destilleriet kan man også besøge historiske seværdigheder som Brodick Castle og Isle of Arran Whisky Museum.

Destilleriets whiskyer er kendt for deres friske og frugtagtige karakter, der afspejler øens maritime klima og rige jordbund. Destilleriet producerer et bredt udvalg af single malt whiskyer. De spænder fra de lette og delikate til de mere komplekse og kraftige.

En sjov kendsgerning om Lochranza destilleriet er, at det spiller en central rolle i øens økonomi og kulturarv. Det er også et af de få destillerier i Skotland, der stadig udfører hele produktionsprocessen på stedet, fra maltet byg til flaskefyldning.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING