ISLE OF RAASAY

Forside/WHISKY/DESTILLERIER/ISLE OF RAASAY

Viser alle 2 resultater

Sorter efter:

Isle of Raasay destilleriet ligger på den maleriske ø af samme navn ud for Skotlands vestkyst. Det repræsenterer en spændende tilføjelse til Skotlands whiskylandskab. Destilleriet blev grundlagt i 2017 af R&B Distillers, så det er et relativt nyt destilleri. Alligevel repræsenterer det et ambitiøst projekt med en vision om at producere enestående skotsk single malt whisky.

Øen Isle of Raasay skaber en ideel ramme for destilleriets aktiviteter med sin dramatiske kystlinje og sit betagende landskab. Det unikke klima og den rige jordbund på øen påvirker whiskyens karakter og giver den sin unikke smag.

Besøgende på destilleriet kan samtidig udforske øens naturskønhed, vandre ad de maleriske stier og nyde øens fredelige atmosfære. Andre attraktioner inkluderer det historiske Raasay House og det spektakulære udsigtspunkt Dun Caan.

Destilleriet sigter mod at producere en single malt whisky af høj kvalitet, der afspejler øens unikke karakter og terroir.

Isle of Raasay destilleriet er ikke kun dedikeret til whiskyproduktion. De har også et besøgscenter, der tilbyder guidede ture og smagsprøver, hvor besøgende kan høre om destilleriets historie og fremstillingsproces.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING