Destilleret 05/06/2009 – aftappet 18/04/2019 fra hogshead no. 3433 med i alt 247 flasker. Aftappet exclusivt til Danmark. Duft: Den dufter af september. Modne æble, friske pærer og lette citrusnoter, som giver en frisk og sødlig aroma Smag: Det, man fornemmer i næsen, fortsætter i smagen, hvor tankerne bliver ledt hen mod
Definition af The Pearl: ”En perle er noget, der er meget anset for sin skønhed og sjældenhed.” The Pearls of Scotland er en konstant skiftende række eksklusive whiskyer fra nogle af Skotlands fineste destillerier. Whiskyerne er aftappet uden chillfiltrering med fadstyrke uden tilsat af farve, alt for at din nydelse
Destilleret 19. juni 2008 – aftappet 18. marts 2022 fra oloroso cask no. 746 med i alt 270 flasker. Tasting notes: Maple syrup, ginger bread, dried apricot.
Tomatin Legacy er modnet i traditionelle ex-Bourbon fade og som en ekstra krydderi i Virgin Oak fade. Det giver Legacy den berømte sødme, whiskyen er kendt for. Tomatin Distillery – Et highland destilleri der tilbage i 70-erne, var Skotlands største med hele 23 stills i gang. De havde mottoet ”Størst”!
Tomatin 12 år er glat og silkeagtig, den er blevet modnet i traditionelle Scotch Whisky, ex-Bourbon og ex-Spanish Sherry fade. En blød og lækker whisky med tydelig sødme fra sherry fadet. Tomatin Distillery – Et highland destilleri der tilbage i 70-erne, var Skotlands største med hele 23 stills i gang.
Fyldt med frisk frugt og blomstersmag med subtile noter af lavendel og skotsk lyng. På ganen er der antydninger af tranebær, appelsinskal og rosenvand med velafbalancerede krydderier. Den franske eg giver en lang finish med noter af Earl Grey te og pocherede pærer. Destilleret i maj 2008, flyttet til Cognac
En whisky der kombinerer vores karakteristiske friske frugtnoter utroligt godt med den søde nøddesmag, som Rivesaltes-vinen er kendt for. Kontrasterende søde og bitre smage dominerer ganen, holdt sammen af en underliggende smag af byg. Eftersmagen er fløjlsblød, og smagen fra ganen bliver hængende i nogen tid. Destilleret i september 2008,
Denne whisky formidler et duftudbrud af fersken og abrikos, beroliget af rig Manuka-honning. Den søde honning fortsætter på ganen, ledsaget af kokos og ingefær. Eftersmagen er vidunderlig sød og frisk med en sirupsagtig mundfornemmelse, der indikerer Sauternes-vinen, der engang indtog fadet. Destilleret i september 2008, flyttet til Sauternes Cask i
Whiskyens aroma danser mellem noter af mørk ahornsirup og intens espresso, balanceret med kanelbagte æbler. På ganen er der en sød kornsmag kombineret med sød mælkechokolade og bivoks forud for subtile krydderier og nøddesmag. Eftersmagen er rig med valnød og ahornsirup. Destilleret i april 2008, flyttet til Monbazillac Cask i
DU SKAL VÆRE OVER 18 ÅR FOR AT BRUGE DENNE SIDE.
Denne webside bruger cookies til at forbedre oplevelsen for besøgende. Cookie indstillingerLæs mereACCEPTER
Privatlivs- & cookiepolitik
Cookie oversigt
Dette websted bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem webstedet. Ud af disse cookies gemmes de cookies, der er kategoriseret efter behov, i din browser, da de er vigtige for, at websitetens grundlæggende funktioner fungerer. Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger dette websted. Disse cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har også muligheden for at fravælge disse cookies. Men at fravælge nogle af disse cookies kan have en indvirkning på din browseroplevelse.
Nødvendige cookies er absolut vigtige for, at webstedet fungerer korrekt. Denne kategori inkluderer kun cookies, der sikrer grundlæggende funktionaliteter og sikkerhedsfunktioner på webstedet. Disse cookies gemmer ingen personlige oplysninger.