Islands whisky

Forside/WHISKY/SCOTCH/Islands whisky

Viser 1–12 af 56 resultater

Sorter efter:

Indlæser

Ingen produkter blev hentet

Islands whisky – destillerierne på de mange øer


Kigger du mod den vestlige- og nordlige del af Skotlands kyst, vil du møde en række whiskyproducerende øer. Disse øer går i fællesskab under betegnelsen Islands, hvor du altså møder Islands whisky. På disse øer finde de populære destillerier:
Arran, Jura, Tobermory, Highland Park, Scapa og Talisker. Den store varians kan gøre det svært at beskrive smagsoplevelsen, men en røg og tørv smag er blandt kendetegnene. Netop den hårdføre natur og havet påvirker i den grad smagsnoterne, men også destilleriernes enkeltvise placering har her indflydelse. 

Når vi ser på de forskellige øer omkring Skotland, så er det dog væsentlige at nævne, at Islay er anerkendt som en whisky region for sig selv. Omvendt er resterende øer, som i fællesskab danner Islands whisky, ikke en whiskyregion for sig, men indgår som en del af Highland. På trods af sin selvstændige status på øen Islay, så findes dog ligeledes whisky som er kendt for sin røgede karakter, hvilket blandt andet kommer fra den tørv, som bruges til at tørre malten i ovne. Nysgerrig? Så gå på opdagelse i vores udvalg af Islay whisky

Der findes mange varianter af Whisky fra de forskellige øer. Det betyder at du altid kan finde en whisky, der passer perfekt til netop din ønskede smagsoplevelse. Hos LGwhisky er vi entusiaster, der selv rejser og besøger de forskellige producenter. Vi står gerne til rådighed med hjælp, vejledning og sparring, når det kommer til valget af din næste flaske. Kontakt os på 52 34 34 64 eller whisky@lgwhisky.dk

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING