LADYBURN

Viser et enkelt resultat

Sorter efter:

Ladyburn destilleriet blev grundlagt i 1966 af William Grant & Sons, en velrenommeret whiskyproducent kendt for mærker som Glenfiddich og Balvenie. Det var oprindeligt designet til at producere single malt whisky til Grants blendede whiskyer.

Desværre var destilleriet kun i drift i en kort periode indtil 1975, hvor det blev lukket på grund af ændringer i efterspørgslen og økonomiske udfordringer. Ladyburn destilleriet eksisterer således ikke længere som en aktiv produktionsenhed.

Geografisk set lå Ladyburn destilleriet i det maleriske Ayrshire-landskab i det sydvestlige Skotland, nær kysten og omgivet af frodige marker og rullende bakker. I dag er området primært landbrugslandskab.

Selvom destilleriet ikke længere er i drift, er der stadig flere turistattraktioner i nærheden. Vi kan fx nævne historiske steder som Culzean Castle og Burns National Heritage Park, der byder på et indblik i Skotlands rige kulturarv.

Ladyburn whiskyen, der er ret sjælden, er eftertragtet af samlere for sin historiske betydning og unikke karakter. Mange udgivelser fra destilleriet er sjældne og dermed blevet til samlerobjekter for whiskyentusiaster over hele verden.

En interessant fun fact om Ladyburn destilleriet er, at det også producerede whisky under navnet “Ayrshire”. Disse aftapninger er også sjældne og eftertragtede af samlere.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING