Aftappet fra et Hogshead med i alt 348 flasker. Destilleri navnet (Mortlach) må ikke stå på flasken. Taste: Rich and meaty, fresh ginger, herbal lemongrass, burnt orange and a hint of gueuze.
Destilleret 2. december 2011 – aftappet 11. oktober 2022, modnet i et Hogshead inden den har fået en finish i et re-charred cask. I alt 318 flasker. Taste: Coffee grounds, vanilla tablet, dried fruit.
Destilleret 4. december 2000 – aftappet 7 februar 2023 fra Hogshead no. 211903 med i alt 182 flasker. Destilleriet er lukket i 2002 og var kendt for at kolonnestill af rustfri stål efter amerikansk stil. Taste: Custard tart, brioche, dried apricot.
Limited Release PX and Oloroso casks, Virgin Oak barrels & Rioja wine barriques Nose: Bursting with ripe red berries, hazelnuts and heather honey, with hint of orchard fruits, cinnamon spice and gingersnaps. Taste: Lashings of dark chocolate, honeycomb and caramelised demerara sugar, followed by notes of treacle, mocha and ginger,
Denne 9-årige whisky er en kombination af single malts, der er modnet på vinfade, der tidligere indeholdt fire typer førsteklasses europæisk rødvin: Languedoc, Recioto Della Valpolicella og to ukendte Premier Cru Classés. Efter den primære modning på ex-Bourbon-fade af amerikansk eg har spiritusen gennemgået over 20 måneders yderligere lagring i
Virgin Oak (Jomfru-eg) refererer til fade af egetræ, der ikke tidligere er blevet brugt til lagring af vin eller spiritus, hvilket betyder, at træets indflydelse på whiskyen er ren og uforstyrret. GlenAllachies Virgin Oak-serie har til formål at udforske, hvordan træets oprindelse, terroir og art påvirker smagsudviklingen under whiskyens modningsproces.
Virgin Oak (Jomfru-eg) refererer til fade af egetræ, der ikke tidligere er blevet brugt til lagring af vin eller spiritus, hvilket betyder, at træets indflydelse på whiskyen er ren og uforstyrret. GlenAllachies Virgin Oak-serie har til formål at udforske, hvordan træets oprindelse, terroir og art påvirker smagsudviklingen under whiskyens modningsproces.
Virgin Oak (Jomfru-eg) refererer til fade af egetræ, der ikke tidligere er blevet brugt til lagring af vin eller spiritus, hvilket betyder, at træets indflydelse på whiskyen er ren og uforstyrret. GlenAllachies Virgin Oak-serie har til formål at udforske, hvordan træets oprindelse, terroir og art påvirker smagsudviklingen under whiskyens modningsproces.
DU SKAL VÆRE OVER 18 ÅR FOR AT BRUGE DENNE SIDE.
Denne webside bruger cookies til at forbedre oplevelsen for besøgende. Cookie indstillingerLæs mereACCEPTER
Privatlivs- & cookiepolitik
Cookie oversigt
Dette websted bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem webstedet. Ud af disse cookies gemmes de cookies, der er kategoriseret efter behov, i din browser, da de er vigtige for, at websitetens grundlæggende funktioner fungerer. Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger dette websted. Disse cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har også muligheden for at fravælge disse cookies. Men at fravælge nogle af disse cookies kan have en indvirkning på din browseroplevelse.
Nødvendige cookies er absolut vigtige for, at webstedet fungerer korrekt. Denne kategori inkluderer kun cookies, der sikrer grundlæggende funktionaliteter og sikkerhedsfunktioner på webstedet. Disse cookies gemmer ingen personlige oplysninger.